Odlične svirke u parku Hastahana

U pauzi između osmine finala i četvrtfinala Svjetskog prvenstva u nogometu, u sarajevskom parku Hastahana, u sklopu manifestacije Ljeto u parku – Hastahana, posjetitelji od 21 sat mogu uživati u kvalitetnim uživo svirkama.

 

Tako u srijedu, 4. jula, nastupa grupa Blavors, sarajevskoj publici dobro poznati band. Na njihovom standardnom repertoaru nalaze se neki od najvećih domaćih i stranih pop-rock hitova, a grupa Blavors izvodi i svoje autorske pjesme od kojih su neke objavljene na njihovom albumu Napokon, koji je publici predstavljen 2011. godine.

 

Narednog dana, u četvrtak, 5. jula, nastupa Zlatan Karić sa svojim pratećim bendom. Domaća javnost je ovog harizmatičnog Zeničanina imala priliku upoznati i prije nego što je započeo solo karijeru, još dok je nastupao s grupama Paranoid Android i Cover Art, a u posljednje dvije godine samostalnog rada objavio je dva uspješna singla – Irie i Let love be your game.

 

Sve u svemu, zabava u parku Hastahana nastavlja se i mimo utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva, uz dobru muziku odličnih bh. pop-rock izvođača.